Podcast

22.06.2022

8. Ruuan tulevaisuus: Soluviljely ja lihatuotannon korvaaminen

Ensimmäinen laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi tuotettiin vuonna 2013. Viimeistään siitä lähtien tutkijat ja yritykset ovat työskennellyt soluviljellyn ruoan parissa, joka tarjoaa lupaavan vaihtoehdon kestävässä ruokatuotannossa. Jaksossa ruoan tulevaisuudesta ja lihatuotannon korvaamisesta keskustelevat Sanna Lötjönen (HY & BlueAdapt), kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori Hanna Tuomisto (HY), sekä Suomen ilmastopaneelin johtaja professori Markku Ollikainen ja isäntämme Mikael Sokero BlueAdaptista.

 

Kuuntele täällä

See the latest blog posts, podcasts and tweets

See more

Image: Jon Flobrant / Unsplash

9. Sopeutuva vesienhoito – Miten saavuttaa vesien hyvä tila?

Suomen vesienhoitoa ohjaa EU:n vesipuitedirektiivi, joka asettaa tilatavoitteet pinta- ja ...

Listen

Policy Brief: Sopeutuva vesienhoito

BlueAdaptin uusi politiikkasuositus on julkaistu. Lue se täältä: Sopeutuva vesienhoito ...

Read more

Image: Artiom Vallat / Unsplash

7. Algae Development – A policy perspective

Algae is an extremely important and current topic due to ...

Listen