Podcast

22.06.2022

8. Ruuan tulevaisuus: Soluviljely ja lihatuotannon korvaaminen

Ensimmäinen laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi tuotettiin vuonna 2013. Viimeistään siitä lähtien tutkijat ja yritykset ovat työskennellyt soluviljellyn ruoan parissa, joka tarjoaa lupaavan vaihtoehdon kestävässä ruokatuotannossa. Jaksossa ruoan tulevaisuudesta ja lihatuotannon korvaamisesta keskustelevat Sanna Lötjönen (HY & BlueAdapt), kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori Hanna Tuomisto (HY), sekä Suomen ilmastopaneelin johtaja professori Markku Ollikainen ja isäntämme Mikael Sokero BlueAdaptista.

 

Kuuntele täällä

See the latest blog posts, podcasts and tweets

See more

Image: Artiom Vallat / Unsplash

7. Algae Development – A policy perspective

Algae is an extremely important and current topic due to ...

Listen

Image: Jeremy Bishop / Unsplash

6. Vesipuitedirektiivi – Kohti vesien hyvää tilaa

Vuonna 2000 voimaan tullut kunnianhimoinen vesipuitedirektiivi (2000/60/EY) on merkittävä vesien ...

Listen

Image: Nicholas Doherty / Unsplash

Offshore wind can become an important part of Finland’s energy mix and increase energy independence

The current crisis in Ukraine has further exacerbated the need ...

Read more