Podcast

22.06.2022

8. Ruuan tulevaisuus: Soluviljely ja lihatuotannon korvaaminen

Ensimmäinen laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi tuotettiin vuonna 2013. Viimeistään siitä lähtien tutkijat ja yritykset ovat työskennellyt soluviljellyn ruoan parissa, joka tarjoaa lupaavan vaihtoehdon kestävässä ruokatuotannossa. Jaksossa ruoan tulevaisuudesta ja lihatuotannon korvaamisesta keskustelevat Sanna Lötjönen (HY & BlueAdapt), kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori Hanna Tuomisto (HY), sekä Suomen ilmastopaneelin johtaja professori Markku Ollikainen ja isäntämme Mikael Sokero BlueAdaptista.

 

Kuuntele täällä

Katso kaikki viimeaikaiset blogikirjoitukset, podcastit ja tweetit

Lisää aiheesta

Kuva: Jon Flobrant / Unsplash

9. Sopeutuva vesienhoito – Miten saavuttaa vesien hyvä tila?

Suomen vesienhoitoa ohjaa EU:n vesipuitedirektiivi, joka asettaa tilatavoitteet pinta- ja ...

Kuuntele

Politiikkasuositus: Sopeutuva vesienhoito

BlueAdaptin uusi politiikkasuositus on julkaistu. Lue se täältä: Sopeutuva vesienhoito ...

Lue lisää

Kuva: Mike Setchell / Unsplash

Merituulivoiman käyttöön on syytä varautua Suomessakin – HS vieraskynä 11.7.2022

Kari Hyytiäinen ja Jamie Jenkins kirjoittivat 11.7.2022 vieraskynän Helsingin sanomiin ...

Lue lisää