Podcast

22.06.2022

8. Ruuan tulevaisuus: Soluviljely ja lihatuotannon korvaaminen

Ensimmäinen laboratoriossa kasvatettu hampurilaispihvi tuotettiin vuonna 2013. Viimeistään siitä lähtien tutkijat ja yritykset ovat työskennellyt soluviljellyn ruoan parissa, joka tarjoaa lupaavan vaihtoehdon kestävässä ruokatuotannossa. Jaksossa ruoan tulevaisuudesta ja lihatuotannon korvaamisesta keskustelevat Sanna Lötjönen (HY & BlueAdapt), kestävien ruokajärjestelmien apulaisprofessori Hanna Tuomisto (HY), sekä Suomen ilmastopaneelin johtaja professori Markku Ollikainen ja isäntämme Mikael Sokero BlueAdaptista.

 

Kuuntele täällä

Katso kaikki viimeaikaiset blogikirjoitukset, podcastit ja tweetit

Lisää aiheesta

Kuva: Mike Setchell / Unsplash

Merituulivoiman käyttöön on syytä varautua Suomessakin – HS vieraskynä 11.7.2022

Kari Hyytiäinen ja Jamie Jenkins kirjoittivat 11.7.2022 vieraskynän Helsingin sanomiin ...

Lue lisää

Kuva: Artiom Vallat / Unsplash

7. Algae Development – A policy perspective

Algae is an extremely important and current topic due to ...

Kuuntele

Kuva: Jeremy Bishop / Unsplash

6. Vesipuitedirektiivi – Kohti vesien hyvää tilaa

Vuonna 2000 voimaan tullut kunnianhimoinen vesipuitedirektiivi (2000/60/EY) on merkittävä vesien ...

Kuuntele